Verzending en retourneren

Gratis verzending binnen NL & BE

Uw bestelling wordt met de grootste zorg gratis bij u afgeleverd. Gratis verzending geldt voor de landen Nederland en België.

Verzenden binnen Nederland

Afhankelijk van het product wordt uw bestelling via PostNL of per koerier bezorgd. Voor bezorging binnen Nederland leveren wij onze producten (dakdragersets, dakkoffers, fiets(en)dragers, skidragers, watersportdragers) altijd met gratis verzending.* Voor verzending naar de Waddeneilenden zijn extra kosten verbonden.

Verzenden naar België

Ook voor bezorging van: dakdragers, fietsendragers, watersporthouders en skidragers in België berekenen wij geen verzendkosten. Wanneer u woonachtig bent in België gelden er echter andere voorwaarden voor het verzenden van dakkoffers. Voor het verzenden van dakkoffers geldt een toeslag van €24,90.

Levertijd

Dakdragers-online.nl levert het grootste deel van haar assortiment uit eigen voorraad. Dit betekent dan ook dat voor veel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag in huis! Hierbij zijn wij uiteraard wel afhankelijk van de dienstverlening van PostNL.

Wij hebben rechtstreekse contacten met fabrikanten en Nederlandse importeurs. Wij krijgen dagelijks nieuwe artikelen geleverd. Mocht het onverhoopt zo zijn dat het door u bestelde artikel niet in ons eigen magazijn voorradig is dan kunnen wij u doorgaans snel (in 90% binnen 3 werkdagen) leveren.

Bezorgen dakkoffers

Op dakkoffers geldt een levertijd van 2 tot 4 werkdagen (in overleg), de dakkoffer wordt bij u bezorgd door onze eigen koerier. Wanneer u een dakkoffer bestelling bij ons plaats zullen wij contact met u opnemen m.b.t. de bezorg datum. Heeft u nog vragen over de bezorging? Neem dan contact met ons op via de live chat of mail.

Retouren

We gaan er natuurlijk vanuit dat u hartstikke blij bent met uw bestelling, maar het kan gebeuren dat u het toch niet nodig heeft of het verkeerde heeft besteld. U heeft als consument het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Dit kunt u doen zonder opgaaf van reden, al horen wij het natuurlijk wel graag als het product niet bevalt.

U kunt het product terugsturen naar:

REMENKO Automotive | Dakdragers-Online.nl
t.a.v. afdeling retouren
Noordeinde 57
2761BR Zevenhuizen

De verzendkosten komen voor rekening van de klant.

Voeg aan uw verzending uw bestel- en contactgegevens toe. We gaan er vanuit dat u het product onbeschadigd en in de originele verpakking terugstuurt. De producten zijn ongebruikt, behalve op een wijze die nodig is om het product te kunnen beoordelen. Als regel zou je kunnen stellen, dat u het product heeft bekeken zoals u in een echte winkel zou doen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

De waardering van dakdragers-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 446 reviews.