Uebler

Uebler is in 1965 door Erich Uebler opgericht in Duitsland. Uebler ontwikkelt sindsdien een breed spectrum van fietsendragers. Het bedrijf streeft ernaar om geavanceerde en duurzame fietsendragers te produceren met gebruik van de nieuwste technologieën en materialen. Dit heeft ertoe bijgedragen dat Uebler een reputatie heeft opgebouwd als een betrouwbaar merk in de wereld van fietsendragers. Uebler heeft niet alleen het vertrouwen van zijn klanten gewonnen, maar heeft ook verschillende producttesten gewonnen. Deze buitengewone beoordelingen zijn grotendeels te danken aan de strenge normen die Uebler hanteert op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, technologisch geavanceerde oplossingen, hoogwaardige productienormen, en bovenal, veiligheid. De behoeften van de klanten staan daarbij centraal.

Dakdragers-Online.nl is exclusief verkoper van het merk Uebler in Nederland. Je kunt bij ons terecht voor verschillende fietsendragers.

Uebler fietsendragers

Uebler staat voor de echte Duitse topkwaliteit en dat geldt ook voor de fietsendragers. Ervaar ultieme gebruiksgemak met onze Uebler fietsendragers. Van eenvoudige installatie tot moeiteloos laden en lossen van je fietsen. De fietsendragers zijn ontworpen met veiligheidskenmerken om ervoor te zorgen dat jouw fietsen veilig en stevig worden vervoerd. Bij aankoop van een Uebler fietsendrager is er een uitbreiding mogelijk met verschillende accessoires. Zo kun je een oprijgoot mee bestellen, hierdoor hoef je de (elektrische) fietsen niet meer op te tillen, maar kun je ze simpelweg op de fietsendrager rijden. Daarnaast is het ook mogelijk om een opbergtas mee te bestellen. U kunt de fietsendrager zelfs met opbergtas op de kogel van uw trekhaak plaatsen. De garantieperiode (garantie) bedraagt ​​3 jaar vanaf aankoopdatum.

Ontdek een nieuwe dimensie in fietsvervoer met Uebler fietsendragers. Maak de keuze voor top kwaliteit, innovatie en veiligheid. Het bestellen van een Uebler fietsendrager kan eenvoudig bij dakdragers-online.nl.

De waardering van dakdragers-online.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 635 reviews.