FAQs

Product advies

Categorie: Product advies
Alle dakkoffers passen op alle auto’s let wel op de verhouding tussen de lengte van de auto (achterklep) en de dakkoffer. Als de dakkoffer te lang is, dan kunt u mogelijk de achterklep niet meer volledig openen. Voor Hapro dakkoffers kunt u gebruik maken van de configurator, zo krijgt u een idee van de grootte van de koffer in verhouding met uw auto.
Categorie: Product advies

U kunt gebruik maken van de zoekfunctie op de homepage of u kunt gebruik maken van de Thule koopgids op www.thule.com.

Categorie: Product advies

Om uit te zoeken welke dakdragers het beste passen op uw auto, verwijzen wij u door naar de Thule koopgids op www.thule.com. Komt er geen resultaat naar voren, dan hebben wij helaas geen passende Thule dakdragerset.

Categorie: Product advies

Er zijn verschillende fietsendragers die geschikt zijn voor 2 E-bikes. Voor elektrische fietsen zijn het vrijwel altijd trekhaak fietsendragers, dit komt door het gewicht van de elektrische fietsen. Bekijk de specificaties van de trekhaak fietsendrager voor het maximale draagvermogen. Bekijk hier onze selectie fietsendragers voor elektrische fietsen.

Categorie: Product advies

Ja, echter is dit wel afhankelijk van de lengte van de dakdragers, breedte van de dakkoffer en het maximale draagvermogen van uw dakdragers i.c.m. het dak van uw auto.

Categorie: Product advies

Een 7-polige stekker voorziet de basisverlichting zoals de remlichten en knipperlichten. Een 13-polige stekkerdoos heeft meer functies dan alleen de basis verlichting. Zo ondersteunt een 13-polige stekker ook de achteruitrijverlichting en mistachterlicht.

De waardering van dakdragers-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 437 reviews.