Vendor Shop

 

Fietsendragers

Dakdragers


Car-Bags


Korting

Dakdrager accessoires

Dakkoffers
Whispbar dakdragersCarBags reistassen

Dakdragers online kopen?

Dakdragers-Online.nl is de webwinkel waar u dakdragers van topmerken zoals Thule, Whispbar en Menabo online kunt kopen. Bovenin de pagina kunt u de juiste Whispbar dakdragers voor uw auto vinden. Naast de merken Whispbar en Menabo bieden wij ook nog universele dakdragers aan. Door middel van het selecteren van uw automerk, model, type en jaartal wordt automatisch de juiste dakdrager gezocht voor uw auto. Zo weet u zeker dat de dakdragers die u koopt ook op uw auto passen. Naast de dakdragers bieden wij ook onderdelen van Menabo, zodat u alles naar wens kunt monteren.

Profiteer nu van minimaal 10% korting op elke Whispbar dakdrager in het assortiment van Dakdragers-online. Dakdragers-online biedt u de laagste prijsgarantie en gratis verzending voor elke dakdrager!

Naast dakdragers bieden wij dakkoffers van Whispbar (Yakima) en Menabo aan. Ook bieden we Car bags accessoires aan. Car bags zijn slimme op maat gemaakte reistassen voor de kofferbak van jouw auto. Met de reistassen maken we definitief een einde aan het eindeloze passen en meten tijdens de vakantieperiode. Accessoires voor dakkoffers, dakdragers, dakkoffer  tassen, fietsendragers en hulpstukken kunt u vinden bij de dakdrager accessoires. Onderdelen van dakdragers zoals, stangensets, voetensets en kitsets van Thule.

Bij Dakdragers-Online.nl geniet u van een gratis verzending. Daarnaast leveren wij binnen 2 á 3 werkdagen bij u thuis. Bestellen via Dakdragers-online is dus gemakkelijk en snel! U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL, PayPal of als belgische klant via Belfius, Bancontact en KBC. Natuurlijk heeft u ook altijd de mogelijkheid om met uw CreditCard te betalen. Wanneer u direct advies nodig hebt kunt u bellen met onze klantenservice op 079-5931685.

Whispbar Dakdragers

Whispbar is een super stille dakdrager. Daarnaast is hij ook mooi vorm gegeven. Whispbar dakdragers zijn geschikt voor een groot aantal auto’s.

Doe de dakdragercheck om te kijken welke drager voor uw auto geschikt is.

Car-bags Reistassen

Hoe fijn is dat? Geen inpakstress meer bij het inpakken van de auto voordat op vakantie wordt gegaan. Car-Bags Reistassen zijn op maat gemaakt voor de kofferbak van uw auto!

Kijk op de Car Bags pagina of er voor uw auto ook Car Bags Reistassen zijn.

Menabo Dakdragers

Op zoek naar betaalbare dakdragers en vindt je Thule of Whispbar te duur? Voor veel auto’s heeft Menabo de oplossing. Ook voor een dakkoffer of fietsdrager.

Op zoek naar betaalbare dakdragers of dakkoffer. Kijk dan bij Menabo.

De waardering van dakdragers-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 388 reviews.